
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında ilçelerde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin takibinin ve detaylı değerlendirmelerinin yapıldığı Ekim Ayı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı, Ömerli’de gerçekleştirildi.
10 İlçe Milli Eğitim Müdürünün katılımıyla Ömerli Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde gerçekleşen ve bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi.
Toplantıda, Mardin’de gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınav iş ve işlemleri, Taşımalı eğitim, Norm kadro güncellemeleri ve ilçe emrine atanan öğretmenler, Bakım ve onarımlar ( Doğalgaz iş ve işlemleri), Ders ve kaynak kitapların dağıtılması, Okulların temizlik ve hijyeni, DYK ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesi, Okuma yazma bilmeyen öğrencilere yönelik yapılan faaliyetleri, Şube birleştirme işlemleri, LGS ve YKS sonuçlarının değerlendirilmesi gündem maddeleri ele alındı.
İl Milli Eğitim Müdürü Demir, İlçe Müdürlerinin görüş ve önerilerini dinledi.
Bakım ve onarımlar ( Doğalgaz iş ve işlemleri)Ders ve kaynak kitapların dağıtılmasıDYK ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesiİlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu ToplantısıLGS ve YKS sonuçlarının değerlendirilmesiMardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DemirMardin'de gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınav iş ve işlemleriNorm kadro güncellemeleri ve ilçe emrine atanan öğretmenlerOkulların temizlik ve hijyeniOkuma yazma bilmeyen öğrencilere yönelik yapılan faaliyetleriÖmerliŞube birleştirme işlemleriTaşımalı eğitim