BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya istekli ve baskılı başlayan Mardin 1969 Spor, rakip kalede önemli pozisyonlar üretti.
Kırmızı-lacivertlilerin 24. dakikada Đorđe Denić ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Golün geçersiz sayılmasına rağmen oyun disiplininden kopmayan Mardin temsilcisi baskısını sürdürdü.

Dakikalar 35’i gösterdiğinde sahneye Tonio Teklić çıktı. Rakibinden sıyrılan Teklić, kaleciyi de oyundan düşürdükten sonra meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak Mardin 1969 Spor’u 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının son bölümünde de rakip kalede etkisini sürdüren kırmızı-lacivertliler, 45. dakikada Olarenwaju Kayode’nin kafa golüyle farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Ekenler Beton Sivasspor karşısında ilk 45 dakikada etkili ve üstün bir oyun sergileyen Mardin 1969 Spor, soyunma odasına 2-0’lık avantajla girdi.
Haber Abdulkadir Admış

