Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MAÇ ÖNCESİ OTEL ÖNÜNDE YOĞUN SES: PSİKOLOJİK BASKI

Kahramanmaraş’ta Mardin 1969 Spor’un konakladığı otel önünde toplanan taraftarlar, konvoy

Kahramanmaraş’ta Mardin 1969 Spor’un konakladığı otel önünde toplanan taraftarlar, konvoy eşliğinde uzun süre slogan ve korna sesleriyle rahatsızlık oluşturdu

Nesine 2. Lig Play-Off 1. Tur karşılaşması öncesinde, Kahramanmaraş İstiklal Spor taraftarları ile Mardin 1969 Sporkafilesinin konakladığı otel çevresinde dikkat çeken anlar yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, maç öncesi bir araya gelen Kahramanmaraşlı taraftarlar, Mardin temsilcisinin kaldığı otelin önünde araçlarla konvoy oluşturdu. Uzun süre devam eden konvoy sırasında korna sesleri ve sloganlarla yoğun bir ses ortamı oluşurken, bu durumun rakip takım üzerinde psikolojik baskı oluşturmayı amaçladığı değerlendirildi.

UZUN SÜRE DEVAM EDEN YOĞUNLUK

Otel çevresinde yaşanan hareketlilik belirli aralıklarla devam ederken, bazı taraftar gruplarının sesli tezahüratlarını sürdürdüğü öğrenildi.

TAKIM SAHAYA ODAKLANDI

Tüm bu gelişmelere rağmen Mardin 1969 Spor cephesinin soğukkanlılığını koruduğu ve tamamen sahaya odaklandığı ifade edildi. Teknik heyet ve futbolcuların, yaşananlara rağmen konsantrasyonlarını bozmadığı ve kritik mücadeleye hazırlandığı belirtildi.

Öte yandan güvenlik güçlerinin bölgede gerekli önlemleri aldığı, herhangi bir olumsuz duruma izin verilmediği bildirildi.

Play-Off karşılaşması öncesinde yaşanan bu gelişmeler, mücadelenin sadece sahada değil, saha dışında da yüksek tempoda geçeceğinin sinyallerini verdi.

Haber Abdulkadir Admış