İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik, Mardin Valiliği’ni ziyaret ederek Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ile bir araya geldi. Ziyarette kentte yürütülen çalışmalar ve kamu hizmetleri değerlendirildi.
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik, Mardin Valiliği’ni ziyaret etti. Çelik, Valilik girişinde Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ile vali yardımcıları tarafından karşılandı.
Karşılama töreninin ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yardımcısı Çelik, daha sonra Vali Akkoyun’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede Mardin’in genel durumu, kamu yatırımları, güvenlik hizmetleri ve kentte yürütülen çalışmalar ele alındı. Taraflar, vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarette ayrıca Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ile Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Jandarma Kıdemli Albay Güven Öngören de yer aldı.

