![Reklam Billboardları Görüntüyü Bozuyor](https://www.mardiniletisimgazetesi.com.tr/wp-content/uploads/2024/04/cirkin.png)
Artuklu Yeniyol üzerinde kurulan billboardların Mezopotamya ovasının seyredilmesine yer yer engel olduğu ve çirkinlik yarattığı gözleniyor.
Mardin’in Artuklu İlçesi Yeniyol üzerinden seyir terası gibi duran kaldırımlar üzerinde kurulan billboardlara vatandaşlar ve turistler tepki gösterdi. Reklam billboardların Mezopotamya Ovasının önünde çirkin bir görüntü oluşturduğuna dikkat çeken vatandaşlar “Artuklu’dan ve Yeniyol’dan gündüzleri Mezopotamya ovasının seyri doyumsuz, geceleri ise deniz görüntüsü veriyor. Bu güzel görüntüyü reklam getirisi için kapatılmamalı ve dikilen billboardlar kaldırılmalıdır” şeklinde konuşuyor.
Vatanaşlar ve Turistler Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’dan, reklam billboardların kaldırılnası için destek istiyorlar.