
Mardin İl Müftülüğünde uzun yıllar boyunca özveriyle görev yapan İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi’nin emekliliği ile İl Müftü Yardımcısı Ali Üney’in tayini dolayısıyla veda yemeği programı düzenlendi. Duygu dolu anlara sahne olan programda, iki müftü yardımcısının hizmetleri minnetle yad edildi.
Geniş Katılımlı Program
Yemekli olarak gerçekleştirilen programa Mardin İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen’in yanı sıra il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, müftülük personeli, Mardin Kur’an Eğitim Merkezi eğitim görevlileri ve kanaat önderleri katıldı. Katılımcılar, uzun yıllar birlikte görev yaptıkları mesai arkadaşlarını yalnız bırakmadı.
Kur’an Tilaveti ve Teşekkür Konuşması
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Mardin İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen, Musa Çiftçi ve Ali Üney’in görev süreleri boyunca Mardin’de yürütülen din hizmetlerine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Türkmen, her iki müftü yardımcısının da görev anlayışları, çalışma disiplinleri ve insan ilişkileriyle örnek şahsiyetler olduklarını vurgulayarak emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Hizmetleri Takdirle Anıldı
Konuşmalarda, Musa Çiftçi ve Ali Üney’in görev yaptıkları süre boyunca sergiledikleri özverili çalışmaların Mardin’deki din hizmetlerinin niteliğine olumlu katkılar sağladığı dile getirildi. Mesai arkadaşları, birlikte geçirilen yıllara dair duygu ve düşüncelerini paylaşarak veda etti.
Hediye Takdimi ve Dualarla Veda
Programın sonunda görev süreleri boyunca yaptıkları hizmetlerden dolayı Musa Çiftçi ve Ali Üney’e teşekkür edilerek kendilerine hediye takdiminde bulunuldu. Duygusal anların yaşandığı veda yemeği, yapılan dualar ile iyi dilek ve temenniler eşliğinde sona erdi.
