Mardin il Emniyet Müdürlüğünde çalışan polisler Diyarbakır Kızılay kan toplama istasyonuna kan bağışında bulundular.
Mardin İl Emniyet Müdürlüğünün salonunda yapılan kan bağışı emniyet Mensupları sıraya girerek yarışırcasına kan bağışında bulundu.
Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve beraberindeki üst düzey emniyet müdür yardımcıları, müdür, baş komiser, komiser ve diğer emniyet Mensupları kan bağışında bulunurken mutluluklarını dile getirerek, “Biz sadece insanların mutluluğu için gecesini, gündüzüne katarak çalışıyoruz. Bu soğuk havada sabaha kadar insanların iyi bir uyku, mutlu bir gün geçirmek için nöbet bekliyoruz, Ha bu yeterlimidir elbette değildir, insanların kan ihtiyaçlarını da düşünerek bir kan bağışı, bir can kurtarmak demektir, onun için biz her zaman halkın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dediler.
Birinci sınıf il Emniyet Müdürü Hasan Onar kan bağışında bulunan meslektaşlarına teşekkür ederek, ” Kan bağışı sevap olduğu kadar bir kan bağışı bir can kurtarmak demektir. Arkadaşlarımız kan bağışında bulunmaları beni çok mutlu etti. Allah onların aileleri ile mutlu etsin, sağ olsunlar var olsunlar” dedi.