Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Terörsüz Anadolu Derneği Nusaybin’de İlçe Başkanlığı Kurdu

Terörsüz Anadolu Derneği, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Nusaybin ilçesinde ilçe başkanlığını

Terörsüz Anadolu Derneği, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Nusaybin ilçesinde ilçe başkanlığını kurarak faaliyetlerine başladı. Derneğin Nusaybin İlçe Başkanlığı görevine Halit Gök getirildi.

“Nusaybin Bizim İçin Çok Değerli”

Dernek tarafından yapılan açıklamada, Nusaybin halkının “Terörsüz Türkiye” sürecine güçlü destek verdiği belirtilirken, ilçede yürütülecek sosyal birlik ve dayanışma çalışmalarının önemine dikkat çekildi.

Genel Başkan  Hüseyin Babuş, doğu illeri ve ilçelerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, özellikle Nusaybin’in ayrı bir değer taşıdığını söyledi.

Babuş açıklamasında, “Doğu illeri ve ilçeleri bizim için çok kıymetli. Özellikle Nusaybin halkının gösterdiği ilgi ve destek bizleri memnun ediyor. Halkımızın yanındayız. Bu süreci hep birlikte yürüteceğiz.” ifadelerini kullandı.

Halktan Derneğe Destek

İlçede vatandaşların derneğin çalışmalarına olumlu yaklaştığı belirtilirken, toplumsal huzur, birlik ve kardeşlik ortamının güçlendirilmesine yönelik projelerin hayata geçirileceği kaydedildi.

Terörsüz Anadolu Derneği’nin önümüzdeki süreçte Nusaybin’de sosyal farkındalık çalışmaları, gençlik projeleri ve çeşitli etkinliklerle faaliyetlerini sürdüreceği öğrenildi.