Mardin’in Artuklu ilçesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada, durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta uyuşturucu madde ve sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Artuklu’da Şüpheli Araç Durduruldu
Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekiplerince kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalar sürdürülüyor.
Ekipler, 19 Eylül 2026 tarihinde Artuklu ilçesi Ravza Caddesi’nde gerçekleştirdikleri uygulama sırasında durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurdu.
Araçta yapılan kontrollerde 25 gram uyuşturucu madde ile 9 adet sentetik ecza ele geçirildi.
3 Şüpheli Hakkında İşlem Başlatıldı
Araçta bulunan 3 şüpheli şahıs hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun 191. maddesi kapsamında adli işlem başlatıldı.
Mardin Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelenin kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
