Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Mardin Milletvekilleri mazbatalarını aldı

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Mardin milletvekili seçilen Muhammed Adak ve Faruk Kılıç düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.
Mardin Adliyesine İl Başkanı Vahap Alma ve kalabalık bir grupla gelen AK Parti Mardin milletvekilleri Muhammed Adak ve Faruk Kılıç mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz Malkoç’un elinden aldılar.
Milletvekili Kılıç ve Adak, mazbatalarını aldıktan sonra gazetecilere, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.


Ak Parti Mardin. Milletvekili Faruk Kılıç, “28. Dönem AK Parti Mardin Milletvekilleri olarak mazbata törenimizi gerçekleştirdik. Rabbim, milletimizin şahsımıza tevdi ettiği görevi layıkıyla yerine getirmemizi nasip eylesin. Mardin’imize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Mardin’imizin gelişmesi ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için hep beraber çalışacaklarını belirten Ak Parti Mardin. Milletvekili Dr. Muhammed Adak, Bütün teşkilatlarımıza, il ve ilçe başkanlarımıza, gençlik ve kadın kolları başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, STK temsilcilerine, milletvekillerimize ve her daim yanımızda olan halkımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.


Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Adak,” Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı yeniden seçerek sizleri de mecliste en güzel şekilde temsil edeceğizimize inanıyorum. Sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz, köy köy geziyoruz. Kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onların desteğini istiyoruz. 28 Mayıs günü ülkemizin geleceğini ve Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde inşaallah yeniden seçeceğiz.” dedi.