
ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin çarşısını gezdi, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin’de AK Parti İl Başkanlığı ve esnafı ziyaret etti.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kentte bulunan Bakan Işıkhan, beraberinde AK Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
İl Başkanı Vahap Alma ile bir süre görüşen Bakan Işıkhan, partililerle de bir araya geldi.
Ardından Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberindekilerle Merkez Artuklu ilçesine geçen Bakan Işıkhan, Birinci Cadde üzerinde işyerlerini ziyaret etti, esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinledi.
Bakan Işıkhan’a Yoğun İlgi
Mardinli Bakan Işıkhan’a, esnaflar ve turistler yoğun ilgi gösterdi. Esnafların bayramlarını kutlayan ve turistlerle selamlaşan Bakan Işıkhan fotoğraf çektirmek isteyene esnaf ve turistleri de kırmadı.