Mardin’e, 131. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında 39 uzman hekim ataması gerçekleştirildi. AK Parti Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, atamaların kent ve ilçeler için hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 131. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Mardin’e 39 uzman hekim atandı. Atamaların, kent merkezi ve ilçelerde sunulan sağlık hizmetlerine katkı sağlaması bekleniyor.
Adak’tan Teşekkür Mesajı
AK Parti Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, yaptığı açıklamada başta Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu olmak üzere atamalarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Görevlerine başlayacak hekimlere başarılar dileyen Adak, atamaların Mardin ve ilçeleri için hayırlı olmasını temenni etti.
Yeni atamalarla birlikte Mardin’de sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve vatandaşların uzman hekimlere erişiminin desteklenmesi hedefleniyor.
