
Terörsüz Anadolu Derneği, Türkiye genelindeki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Dernek, 16 il ve 96 ilçede il ve ilçe teşkilatlarını kurduğunu açıkladı.
Son yapılan atamalar kapsamında Adıyaman İl Başkanlığına Mehmet Demir, Aydın İl Başkanlığına Meryem Rezan ve Şanlıurfa İl Başkanlığına İsmail Karamos getirildi. Ayrıca birçok ilçede de teşkilatlanma sürecinin devam ettiği bildirildi.
Hedef 81 il ve 922 ilçe
Derneğin genel başkanı Hüseyin Babuş, teşkilatlanma çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, amaçlarının Türkiye genelinde güçlü bir yapı kurmak olduğunu belirtti.
Babuş, “Hedefimiz, Türkiye’nin 81 il ve 922 ilçesinde teşkilatlanmamızı tamamlamaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız sürmektedir” dedi.
Dernek yetkilileri, yürütülen çalışmaların ülke genelinde birlik ve beraberliği güçlendirmeyi amaçladığını ifade etti.
