Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1. Mardin Kadın Emeği Buluşması 2 Ekim’de Başlıyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) Kadın Politikaları Müdürlüğü koordinasyonunda
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) Kadın Politikaları Müdürlüğü koordinasyonunda ve Artuklu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Mardin Kadın Emeği Buluşması, 2 Ekim’de kapılarını açacak. Üç gün sürecek buluşma, 2, 3 ve 4 Ekim tarihlerinde Mardian Mall AVM’nin yanında bulunan alanda gerçekleştirilecek.
Kadın Üreticiler Bir Araya Gelecek
Artuklu, Nusaybin, Dargeçit, Mazıdağı ve Derik belediyelerinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte kadın kooperatifleri, üretim komünleri, yerel üretici kadınlar ve çeşitli kurumlar bir araya gelecek.
Buluşma kapsamında kadınların üretim ve örgütlenme deneyimlerini paylaşmaları, farklı üretim alanları arasında bağ kurulması ve yeni dayanışma ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.
Kadın Emeği Ve Dayanışma Öne Çıkacak
Üç gün boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde kadın emeğinin görünür kılınması ve kadınların üretim süreçlerinde söz ve karar sahibi olduğu ortak bir ekonomi anlayışının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Kadınların üretimlerini tanıtma ve farklı üretim alanlarıyla buluşma fırsatı bulacağı etkinlik, aynı zamanda dayanışma ağlarının güçlendirilmesine katkı sunacak.
Kadın emeğini, ortak üretimi ve dayanışmayı büyütmek amacıyla düzenlenen 1. Mardin Kadın Emeği Buluşması’na tüm yurttaşlar davet edildi.
Etkinlik, 2, 3 ve 4 Ekim tarihlerinde Mardian Mall AVM yanında bulunan alanda ziyaret edilebilecek.