
AK Parti’den Artuklu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mehmet Nur Çelik, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere yönelik başvurusunu yaptı.
Mehmet Nur Çelik aday adaylık başvurusunda yanında 3 yaşındaki torunu Defne Çelik’ın yanı sıra Mardin’in illeri gelenlerinden kanaat önderi abisi Süleyman Çelik hazır bulundu.
AK Parti Artuklu İlçe başkanlığına aday adaylık başvurusunu İlçe başkanı Yavuz Geylani Çaltakin’e torunu 3 yaşındaki Defne’yle yaptı.
AK Parti Mardin İl Yönetimlerinde 2 dönem görev alan Çelik her iki döneminde de İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti.
Mehmet Nur Çelik, “Artuklu’’da hizmet ve projelerle vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı Artuklu belediyecilik anlamında maalesef çok geride kalmış plansız büyümüş ve bu plansız büyüme beraberinde birçok sorunu getirmiştir. Artuklu hakettiği şekilde yönetilememiştir’’ dedi.
Adaylık başvurusunun resmiyet kazanmasıyla birlikte Mehmet Nur Çelik Artuklu için yapmayı planladığı projeleri hayata geçirmek için var gücüyle çalışacağını söyledi. Çelik ayrıca “Artuklu potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve bölge halkının beklentilerine cevap vermektir amacımız. Artuklu’nun sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileri bir seviyeye taşınması için projelerini hayata geçirmeyi hedefliyorum” dedi
AK Parti’nin Artuklu Belediye Başkan aday adayı Mehmet Nur Çelik “Ben Artuklu’nun sorunlarını yakından bilen ve takip eden biriyim. Belediyecilik anlamında sorunlarını çözmeye geliyoruz. İnşallah 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra kıymetli Artuklu halkının takdirleriyle belediye başkanlığı seçimini alacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Çünkü Artuklu halkı hizmet beklemektedir. Halkımız bu hizmetinde AK Parti tarafından sunulacağının bilincindedir. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadeleri kullanıldı.